Pag Tours

PREMIUM EXPERIENCE

UZ PREMIUM PAG EXPERIENCE I GOSTOPRIMSTVO VAŠEG DOMAĆINA, DOŽIVJET ĆETE POVIJESNU VAŽNOST OTOKA, NEPONOVLJIVE GASTRO UŽITKE I JEDINSTVENE ADRENALINSKE TRENUTKE U SAMO ČETIRI DANA

U četiri dana upoznat ćete najzanimljivije atrakcije otoka Paga te kulturnu i povijesnu baštinu otoka. Pag tours team pobrinut će se za svaki detalj vašeg boravka na otoku pa će vas tako dočekati na aerodromu, smjestiti u Boutique Hotel Boškinac, provest vas kroz kulturno-povijesnu baštinu i gastronomsku ponudu otoka, popet će se s vama na najviši vrh otoka i biti vam na usluzi sve do povratka na aerodrom. Za vrijeme boravka na otoku kušat ćete svjetski poznat paški sir te upoznati specifičnu tehnologiju proizvodnje sira u sirani Gligora. Prošetat ćete starogradskom jezgrom grada Paga, posjetiti muzeje i paški samostan. Kušat ćete višestruko nagrađivani paški med te posjetiti stoljetne lunske maslinike. Svoju avanturu na otoku zaokružit ćete trekkingom na Sv. Vid, najviši vrh otoka, s kojeg ćete moći uživati u panoramskom pogledu na čitavu regiju!
Hotel Boškinac, Hotel Vila Kaštel, Hotel Belveder

HOTEL BOŠKINAC

DAN 1

Doček na aerodromu Zadar, vožnja do Hotela Boškinac tijekom koje ćete vidjeti krajolike otoka Paga a vodič će vas upoznati s razlogom oštre klime i mjesečevog pejzaža. Smještaj u hotelu i detaljni dogovor o programu sljedećih dana.

DAN 2

Nakon doručka u hotelu uputit ćemo se u vrtove lunskih maslinika gdje ćemo se prošetati stazom od 2 km i vidjeti maslinu staru preko 1200 godina. Kratka stanka u Novalji i posjet Muzeju Novalja i kamenom vodovodu. Nakon toga krećemo put sirane Gligora gdje ćemo uz pratnju vodiča upoznati drugačiju tehnologiju proizvodnje paškog sira, nakon čega ćemo u kušaonici imati priliku okusiti razliku između pet sireva koje sirana Gligora proizvodi. Nakon toga idemo u grad Pag u posjet Zadruzi paških pčelara gdje ćemo kušati višestruko nagrađivani paški med. U Pagu ćemo posjetiti samostan gdje časne sestre svakodnevno peku slatki kruh po tisućljetnoj recepturi. Nakon toga se vraćamo u Hotel Boškinac gdje ćemo posjetiti njihove podrume i degustirati vina. Povratak u hotel.

DAN 3

Nakon doručka uputit ćemo se prema mjestu šimuni gdje počinje staza za planinarenje na najviši vrh otoka Paga, gdje će ih domaći vodič upoznati s povijesnim značajem vrha Sv. Vid, koji je ime dobio po pretkršćanskom bogu, a na koji se u prošlosti hodočastilo na najviši vrh i prinosilo darove u nadi boljeg uroda. Uspon traje oko 75 min, odmor na vrhu 1h i spuštanje 75 min nakon čega se vraćamo u hotel.

DAN 4

Ovisno o vremenu polaska na aerodrom, nakon doručka slijedi vožnja prema Zadru uz usputna stajanja na Vidikovcu i mostu radi fotografiranja za suvenir.

atrakcije otok Pag atrakcije otok Pag atrakcije otok Pag atrakcije otok Pag atrakcije otok Pag atrakcije otok Pag

U CIJENU JE UKLJUČENO

(VRIJEDI ZA DVIJE OSOBE-JEDNA SOBA):
• 3 noćenja + doručak u Hotelu Boškinac
• Transferi (aerodrom Zadar-Pag-aerodrom Zadar)
• Degustacija vina u podrumima Hotela Boškinac
• Posjeta sirani Gligora i degustacija sira
• Obilazak lunskih maslinika
• Muzej Novalja
• Obilazak paškog samostana
• Udruga proizvođača meda
• Trekking Sv. Vid
• Vodič

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

• Ručak na obiteljskoj farmi (20 eura po osobi)
• Prijevoz s aerodroma: Split, Zagreb, Rijeka (500 eura 1-7 osoba)
• Večera od tri slijeda u Hotelu Boškinac (35 eura po osobi)
• Suvenir-slika (15 eura)


već od 800 €
PDF

MOŽDA VAS ZANIMA

420 €

STANDARD EXPERIENCE

U 4 dana dočarava bogatu povijest otoka, njegovu kulturnu baštinu sačuvanu do danas i raskoš lunskih maslinika koje korak dijeli do rajskih vrtova.
Više
700 €

BUDGET EXPERIENCE

Kreiranje vlastitog plana putovanja u 7 dana i vremena uz dostupnost glisera, kajaka i bicikla, koji vam omogućuju lakoću kretanja.
Više