Pag Tours

BUDGET EXPERIENCE

BUDGET PAG EXPERIENCE OMOGUĆUJE VAM INDIVIDUALNI PRISTUP UPOZNAVANJA OTOKA, KREIRANJE VLASTITOG PLANA PUTOVANJA I VREMENA UZ DOSTUPNOST GLISERA, KAJAKA I BICIKLA, KOJI VAM OMOGUĆUJU LAKOĆU KRETANJA I MIJENJAJU KUT ISTRAŽIVANJA!

Doživite iskustvo života na dalmatinskom otoku, u malom ribarskom mjestu Šimuni. Stanovnici Šimuna se prvenstveno bave stočarstvom i ribarstvom, stoga su vam uvijek dostupne svježe namirnice. Nudimo vam sedmodnevni smještaj u apartmanima Lovro na samome moru, uz besplatno korištenje teretane. Uz smještaj, nudimo vam na korištenje kajak kojim možete istraživati obližnje uvale i plaže te gliser kojim možete upoznati obližnje otoke. Na raspolaganju su vam i bicikli kojima možete otkriti mjesečevu unutrašnjost otoka, a sve informacije o otoku i razne narodne priče sa zadovoljstvom će vam ispričati vaš domaćin.
Hotel Boškinac, Hotel Vila Kaštel, Hotel Belveder

APARTMANI LOVRO

POJEDINOSTI

Doživite iskustvo života na dalmatinskom otoku, u malom ribarskom mjestu Šimuni. Stanovnici Šimuna se prvenstveno bave stočarstvom i ribarstvom, stoga su vam uvijek dostupne svježe namirnice. Nudimo vam sedmodnevni smještaj u apartmanima Lovro na samome moru, uz besplatno korištenje teretane. Uz smještaj, nudimo vam na korištenje kajak kojim možete istraživati obližnje uvale i plaže te gliser kojim možete upoznati obližnje otoke. Na raspolaganju su vam i bicikli kojima možete otkriti mjesečevu unutrašnjost otoka, a sve informacije o otoku i razne narodne priče sa zadovoljstvom će vam ispričati vaš domaćin. Ovisno o godišnjem dobu i dogovoru s domaćinom, moguće je organizirati odlazak na ribarenje, branje maslina, šparoga, puževa ili čak obilazak staje s ovcama, čime biste dobili pravu sliku života na otoku. Položaj otoka Pag stvorio je posebne klimatske uvjete koji omogućavaju stvaranje posebne mikroklime, koja se očituje u autohtonim proizvodima otoka, kao što su paška janjetina ili paški ovčji sir. Otok Pag je dužinom s jedne strane okrenut Velebitu, gdje za vrijeme zimskih mjeseci često puše snažna bura, a s druge strane gleda prema otvorenom moru, gdje dominiraju maestral i jugo. Sve to donosi posebnu klimu i uvjete za razvoj specifičnih proizvoda. Manjak vegetacije i ogoljeni kameni dijelovi otoka razlog su što ljetne temperature dosežu hrvatske rekorde, što naveliko pospješuje turističku poželjnost otoka.

plan putovanja plan putovanja plan putovanja plan putovanja plan putovanja plan putovanja

U CIJENU JE UKLJUČENO

• 6 noćenja 7 dana u apartmanu za maksimalno 4 osobe (2 sobe)
• Korištenje teretane
• 4 dana-najam bicikla za 4 osobe
• 2 dana-najam kajaka za 4 osobe
• 1 dan-najam glisera za 4 osobe (potrebna dozvola za upravljanje čamcem)

U CIJENU NIJE UKLJUČENO

• Ručak na obiteljskoj farmi (20 eura po osobi)
• Prijevoz s aerodroma Zadar (150 eura)
• Prijevoz s aerodroma Split, Zagreb, Rijeka, Trst (500 eura 1-7 osoba)
• Gastro tura (230 eura 1-7 osoba)
• Trekking tura (140 eura 1-7 osoba)
• Suvenir-slika (15 eura)


već od 700 €
PDF

MOŽDA VAS ZANIMA

800 €

PREMIUM EXPERIENCE

Doživjet ćete povijesnu važnost otoka, neponovljive gastro užitke i jedinstvene adrenalinske trenutke u samo 4 dana.
Više
420 €

STANDARD EXPERIENCE

U 4 dana dočarava bogatu povijest otoka, njegovu kulturnu baštinu sačuvanu do danas i raskoš lunskih maslinika koje korak dijeli do rajskih vrtova.
Više