Pag Tours

O NAMA

Pag tours je destinacijska turistička agencija kojoj je u cilju posjetiteljima otoka Paga dočarati sve njegove ljepote te se pobrinuti za ugodan boravak na ovom predivnom otoku. Pag je izuzetno tradicijski, povijesno i gastronomski bogat otok, a paška čipka, sol, sir i janjetina izvorni su simboli Paga koji su zaista prepoznatljivi i vrijedni te kao takvi moraju biti predstavljeni svakom gostu otoka te postati brendovi koji Pag predstavljaju širom svijeta.

Nama je u cilju upravo upoznati turiste sa svim zanimljivostima otoka Paga pa se tako u našoj ponudi nalaze organizirane avanturističke, gastronomske i zabavne ture. U našem rent servisu možete iznajmiti vama najdraže prijevozno sredstvo te sami istraživati sve zanimljivosti otoka Paga. Nudimo i prijevoz od zračnih luka do odredišta i suprotno te u ponudi imamo cash advance uslugu te mjenjačnice.

Posjetite nas na našim info punktovima gdje možete dobiti sve turističke informacije, razmijeniti novce, iznajmiti neko prijevozno sredstvo te rezervirati neku od naših tura ili ekskurzija.

Ponuda

experience

Želite li vidjeti više od samog mora i sunca i provesti nezaboravne trenutke na otoku Pagu zavirite u našu ponudu Exsperience tura!
Više

service

Vrijeme provedeno na Pagu, predviđeno je za uživanje. Prijevoz, najam, mjenjačnica, karte za autobus i usluge bez kojih ne možete, a oduzimaju vrijeme rješava Pag Tours Service.
Više

custom

Custom ture po svačijoj želji! Izaberite neki od naših gotovih višednevnih aranžmana ili sami složite aranžman baš po vašoj mjeri!
Više

Partneri

Pag tours Pag tours Pag tours Pag tours Pag tours Pag tours Pag tours Pag tours Pag tours

KONTAKT